Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من
اولاً: قانون گذار به موجب ماده 117 قانون مديريت خدمات كشوري مصوب 8/7/86 با اصلاحات بعدي، قضات را از شمول مقررات قانون مذكور مستثني نموده است. ثانياً: برابر تبصره 1 ذيل <a class="artref" href="/ماده/ماده-2-a_081511023081">ماده 2 قانون استخدام كشوري</a> مصوب 31/3/1345 با اصلاحات بعدي «مستخدمين مشمول بندهاي ج (دارندگان رتبه هاي قضايي و...) و... در هر مورد كه قانوني براي تعيين تكليف آنان وجود نداشته باشد يا طبق قوانين مربوط تابع احكام عمومي قوانين استخدام كشوري شده باشند، مشمول مقررات اين قانون خواهند بود». از آنجا كه در مقررات خاص قضات، حكمي در خصوص هزينه سفر پيش بيني نشده است، بنابراين هزينه سفر قضات تابع احكام قوانين استخدام كشوري (بند ب <a class="artref" href="/ماده/ماده-40-a_081511023154">ماده 40 قانون استخدام كشوري</a>) مي باشد. ثالثاً: ماده 7 تصويب نامه شماره 11910/ت297 مورخ 11/4/68 در خصوص هزينه سفر موضوع اصلاح آئين نامه اجرايي بندهاي ب و پ <a class="artref" href="/ماده/ماده-40-a_081511023154">ماده 40 قانون استخدام كشوري</a> مصوب 12/3/52 به موجب هيچ قانوني نسخ نگرديده است. رابعاً: آنچه كه در خصوص هزينه سفر موضوع تصويب نامه 11910/ت297 مورخ 11/4/68 در اجراي بند ب <a class="artref" href="/ماده/ماده-40-a_081511023154">ماده 40 قانون استخدام كشوري</a> مصوب 12/3/52 به تصويب رسيده، ارتباطي به فوق العاده هاي نوبت كاري و جا به جايي محل خدمت كارمندان كه به موجب آئين نامه فوق العاده نوبت كاري و هزينه جا به جايي محل خدمت كارمندان موضوع تصويب نامه 144206/53143 مصوب 24/11/95 هيئت وزيران در اجراي بند 7 ماده 68 قانون مديريت خدمات كشوري به تصويب رسيده است، ندارد. نظریه مشورتی شماره 7/96/2980 مورخ 1396/12/05 موضوع استعلام مربوط به عدم تعلیق هزینه سفر قضات بازنشسته در محل‌های غیر از محل اولیه استخدام به دلیل حذف ماده 7 آیین‌نامه اعطای هزینه سفر مصوب 1368/11/04 در آیین‌نامه جدید هیات وزیران به شماره 144206/53143- 95/11/24 است. در پاسخ به این استعلام، اداره کل حقوقی قوه قضاییه اعلام کرده است که بر اساس ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/86، قضات از شمول این قانون مستثنی هستند. همچنین، طبق تبصره 1 ذیل <a class="artref" href="/ماده/ماده-2-a_081511023081">ماده 2 قانون استخدام کشوری</a> مصوب 1345/03/31، در صورت عدم وجود قانونی برای تعیین تکلیف قضات، آن‌ها تابع احکام عمومی قوانین استخدام کشوری خواهند بود. بنابراین، هزینه سفر قضات تابع احکام بند ب <a class="artref" href="/ماده/ماده-40-a_081511023154">ماده 40 قانون استخدام کشوری</a> است و ماده 7 تصویب‌نامه شماره 11910/ت297 مورخ 11/4/68 درباره هزینه سفر لغو نشده است. در نهایت، هزینه سفر قضات ارتباطی به فوق‌العاده‌های نوبت کاری و جابه‌جایی محل خدمت کارمندان ندارد. تاریخ نظریه: 1396/12/05 شماره نظریه: 7/96/2980 شماره پرونده: 96-1/10-2019 عدم تعلیق هزینه سفر به قضاتی که در غیر محل اولیه استخدام بازنشسته می‌شوند به دلیل حذف ماده 7 آیین نامه اعطای هزینه سفر مصوب 1368/11/4 در آیین نامه جدید هیات وزیران به شماره 144206/53143- 95/11/24 دستور فرماید ب. ت. ب. وضعیت استخدامی خاص قضات و اینکه قضات مشمول قانون استخدام کشوری می‌باشند و اییین نامه های قانون مرقوم در خصوص هزینه سفر کماکان به قوت خود باقی است. نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه: ثانیاً: برابر تبصره 1 ذیل <a class="artref" href="/ماده/ماده-2-a_081511023081">ماده 2 قانون استخدام کشوری</a> مصوب 1345/3/31 با اصلاحات بعدی «مستخدمین مشمول بندهای ج (دارندگان رتبه‌های قضایی و...) و... در هر مورد که قانونی برای تعیین تکلیف آنان وجود نداشته باشد یا طبق قوانین مربوط تابع احکام عمومی قوانین استخدام کشوری شده باشند، مشمول مقررات این قانون خواهند بود». از آنجا که در مقررات خاص قضات، حکمی در خصوص هزینه سفر پیش‌بینی نشده است، بنابراین هزینه سفر قضات تابع احکام قوانین استخدام کشوری (بند ب <a class="artref" href="/ماده/ماده-40-a_081511023154">ماده 40 قانون استخدام کشوری</a>) م. ب..

موادِ قانونیِ مستند در این صفحه 2

موارد مرتبط

برای این صفحه موردِ مرتبطی ثبت نشده.

نظرها و یادداشت‌ها

نظرها پس از بررسی نمایش داده می‌شوند.

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین