قانون
🔒قانون شهرداری
🔒ماده 109
★
( ) شهرداریها از پرداخت حق <a class="tagref" href="/واژه/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DA%A9">ثبت املاک</a> و <a class="tagref" href="/واژه/%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA">مالیات</a> معاف خواهند بود.
پرسشهایی که این ماده پاسخ میدهد
آیا شهرداریها باید حق ثبت املاک پرداخت کنند؟
خیر، شهرداریها از پرداخت حق ثبت املاک معاف هستند.
آیا شهرداریها از پرداخت مالیات معاف هستند؟
بله، شهرداریها از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.
تبصرهها
تبصره
( ) موسساتی که تمام یا قسمتی از سرمایه آن متعلق به شهرداری است ولو به صورت بازرگانی اداره شود نسبت به سهم شهرداری از پرداختمالیات معاف است.
دیدنِ این ماده در متنِ کاملِ قانون ←
موارد مرتبط 3
نظریات مشورتی 3
-
نظریهٔ مشورتی
مبتنی بر
به این صفحه
نظریه مشورتی شماره 7/1400/919 مورخ 1401/01/28
ماده 109 قانون شهرداری
-
نظریهٔ مشورتی
مبتنی بر
به این صفحه
نظریه 7/1400/919 — 1401/01/28
ماده 109 قانون شهرداری مصوب 1334 با اصلاحات بعدی
-
نظریهٔ مشورتی
مبتنی بر
به این صفحه
نظر مشورتی 7/1400/919 مورخ 1401/01/28 اداره کل حقوقی قوه قضائیه در خصوص عدم معافیت شهرداری ها از پرداخت حق الثبت اسناد با اصلاحات و الحاقات بعدی
ماده 109 قانون شهرداری مصوب 1334 با اصلاحات بعدی
فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمیشود.
