ماده 14
★
پس از <a class="tagref" href="/واژه/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%85%D9%84%DA%A9">ثبت ملک</a> در <a class="tagref" href="/واژه/%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DA%A9">دفتر املاک</a> به <a class="tagref" href="/واژه/%D9%86%D8%A7%D9%85">نام</a> ورثه یا موصی له ادعای وصیّت یا هر ادعای دیگری که مخالف با ثبت ملک باشد مسموع نخواهد شد و هیچ وصیّت نامه، اعمّ از رسمی و سرّی و غیر این ها پذیرفته نخواهد شد.
دیدنِ این ماده در متنِ کاملِ قانون ←
موارد مرتبط 3
آرای مرتبط 3
-
رأی
اعمال
به این صفحه
ملاکِ قابلیتِ افرازِ املاک
ماده 14 آیین نامه ماده 299 امور حسبی مسموع است یا خیر؟
-
رأی
اعمال
به این صفحه
ملاکِ قابلیتِ افرازِ املاک
ماده 14 آیین نامه ماده 299 امور حسبی مسموع است یا خیر؟
-
رأی
استناد
به این صفحه
رای شماره 201 مورخ 1396/03/09 هیات عمومی دیوان عدالت اداری
مغایر بودن موضوع ماده 14 آیین نامه ماده 299 قانون امور حسبی با شرع مقدس اسلام
فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمیشود.
