قانون
🔒قانون تجارت
🔒ماده 171
★
<a class="tagref" href="/واژه/%D9%88%D8%B1%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C">ورشکستگی</a> هیچیک از شرکاء <a class="tagref" href="/واژه/%D8%B6%D8%A7%D9%85%D9%86">ضامن</a> موجب <a class="tagref" href="/واژه/%D8%A7%D9%86%D8%AD%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA">انحلال شرکت</a> نخواهد شد مگر در مورد ماده 138.
شرحِ ساده و مثال
- به زبانِ ساده
- صاحبان سهام حق دارند قبل از برگزاری مجمع عمومی، از وضعیت مالی شرکت باخبر شوند. آنها میتوانند ۱۵ روز قبل از جلسه، به دفتر مرکزی شرکت بروند و صورتهای مالی (بیلان)، صورت داراییها و گزارش هیئت نظار را بررسی کنند.
- مثال
- شما سهامدار یک شرکت مختلط سهامی هستید؛ میتوانید ۱۰ روز قبل از مجمع عمومی به دفتر شرکت مراجعه کنید و بخواهید گزارش مالی سالانه را به شما نشان دهند تا با آگاهی کامل در جلسه رای دهید.
- نکتهٔ کاربردی
- این حقِ دسترسی به اطلاعات، یکی از ابزارهای اصلی سهامداران برای نظارت بر عملکرد مدیران است و شرکت نمیتواند مانع آن شود.
این متن با کمکِ هوش مصنوعی و گاه با کنترلِ کارشناس، به زبانِ ساده تهیه شده؛ برای پروندهٔ خودتان با وکیل مشورت کنید. گاه عبارتها در هر پرونده معنای خاصِ خود را دارند و ممکن است خطا داشته باشد.
پرسشهایی که این ماده پاسخ میدهد
آیا ورشکستگی یکی از شرکای ضامن باعث انحلال شرکت میشود؟
خیر، مگر در مورد ماده ۱۳۸.
دیدنِ این ماده در متنِ کاملِ قانون ←
موارد مرتبط
برای این صفحه موردِ مرتبطی ثبت نشده.
