Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید.

انطباق دقیق این متن با متن رسمی هنوز به‌طور ۱۰۰٪ کنترل نشده.

اولین رتبه کارمندان موضوع بند ب ماده 19 این قانون که با مهارتی در یکی از رده های یک تا سه برای مشاغلی استخدام می شوند که از نظر پیچیدگی و سختی در یکی از گروههای یک تا سه قرار دارند بشرح زیر میباشد::

تبصره‌ها

تبصره 1

کارمندان موضوع بند الف این ماده در صورت داشتن مدرک پایان دوره ابتدائی از یک سال ارشدیت و کلیه کارمندان موضوع این ماده در‌صورت داشتن مدرک پایان دوره راهنمائی از 4 سال ارشدیت و به شرط داشتن مدرک پایان دوره متوسطه از 6 سال ارشدیت برخوردار می‌گردند. و در‌صورتی که در طول خدمت موفق به اخذ و ارائه این مدارک گردند و از مدت خدمت آنان حداقل پنج سال باقی مانده باشد از تاریخ ارائه مدرک تحصیلی‌از ارشدیت مربوط برخوردار می‌گردند.

تبصره 2

چنانچه اولین رتبه کارمندان مذکور بر اساس مدرک تحصیلی از اولین رتبه با احتساب ارتقاء ناشی از مدرک تحصیلی موضوع تبصره یک این ماده بالاتر باشد پرسنل بدون برخورداری از ارشدیتهای مزبور از اولین رتبه مدرک تحصیلی برخوردار می‌گردند.

تبصره 3

اولین رتبه خدمتی کارمندان موضوع این ماده در تخصص‌های هنری چنانچه ارزش تخصص هنری آنان توسط سازمان امور اداری و‌استخدامی کشور و سایر مراجع ذی‌صلاح معادل مدارک تحصیلی شناخته شوند و اولین رتبه آن مدرک بالاتر از اولین رتبه مربوط بدون احتساب‌ارشدیت مدرک موضوع تبصره 1 این ماده باشد رتبه آن مدرک خواهد بود. حداکثر ارتقاء رتبه خدمتی این پرسنل برابر حداکثر ارتقاء رتبه خدمتی‌وضعیت قبل از ارائه مدرک هنری بوده و پس از نیل به آن صرفاً از ارتقاء حقوقی مذکور در ماده 134 این قانون برخوردار خواهند شد.

تبصره 4

کارمندان موضوع این ماده در صورتی که در طول خدمت موفق شوند در شغلی که در گروه بالاتری قرار دارد به تایید کمیسیون ماده 31 این قانون با یکی از رده‌های سه‌گانه مهارت انجام وظیفه نمایند، در صورت نیاز سازمان به گروه شغلی مزبور انتقال یافته و چنانچه رتبه ورودی رده مهارت و گروه شغلی جدید، بالاتر از رتبه آنان در زمان انتصاب در شغل جدید باشد از زمان انتصاب رتبه آنان به رتبه ورودی مزبور تغییر یافته و از‌مزایای مقرره مربوط به آن در طول خدمت استفاده خواهند نمود.

تبصره 5

ارائه مدرک هنری مذکور در تبصره 3 این ماده در طول خدمت به منزله موفقیت در انجام وظیفه بالاتر مذکور در تبصره 4 این ماده خواهد بود.

دیدنِ این ماده در متنِ کاملِ قانون ←

موارد مرتبط 3

مواد مرتبط 3

فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمی‌شود.

نظرها و یادداشت‌ها

نظرها پس از بررسی نمایش داده می‌شوند.

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین