ماده 74
★
چنانچه پدر و مادر طفلی که از اتباع خارجه هستند هر دو یا یکی از آنها در ایران متولد شده باشند پس از ثبت در دفتر موالید برای طفل آنها <a class="tagref" href="/واژه/%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87">شناسنامه</a> صادر میگردد در این مورد در بالای صفحه دفتر موالید و صفحه سفید شناسنامه قید میشود (طبق جزء 4 <a class="artref" href="/ماده/ماده-976-a_0815110236625">ماده 976 قانون مدنی</a> برای این <a class="tagref" href="/واژه/%D8%B7%D9%81%D9%84">طفل</a> شناسنامه صادر گردید) و در <a class="tagref" href="/واژه/%D9%85%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5">محل مخصوص</a> ذکر <a class="tagref" href="/واژه/%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87">شماره شناسنامه</a> پدر و مادر شماره <a class="tagref" href="/واژه/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA">پروانه اقامت</a> قید میگردد.
پرسشهایی که این ماده پاسخ میدهد
در چه صورتی برای فرزند اتباع خارجه شناسنامه صادر میشود؟
چنانچه پدر و مادر طفل یا یکی از آنها در ایران متولد شده باشند.
دیدنِ این ماده در متنِ کاملِ قانون ←
موارد مرتبط 1
مواد مرتبط 1
-
استناد
از این صفحه
ماده 976 — قانون مدنی
ماده 976 قانون مدنی برای این طفل شناسنامه صادر گردید
فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمیشود.
