دکترین
سوال
سوال
آیا تعمیر ومرمت تاسیسات (مانند لوله سرمایشی و گرمایش ویا لوله آب ) که از داخل سقف اختصاصی یک آپارتمان درساختمان مسکونی یا برج های بلند مرتبه عبور کرده باشد تعمیر آن وظیفه مالک آن واحد آپارتمان است؟؟؟
پاسخ توسط مهندس خزاعی
باستناد آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها مصوب ۱۳۴۷/۲/۸ هیات وزیران
فصل دوم _قسمت های مشترک ماده 3
....
قسمت های مشترک در ملکیت مشاع تمام شرکاء ملک است، هرچند که در قسمت های اختصاصی واقع شده باشد ویا از آن قسمت ها عبورنماید.
لذا باستناد ماده تبصره قانون فوق، آن قسمت خراب شده که نیاز به تعمیر دارد توسط هیات مدیره ساختمان تصمیم گیری میشود (و مدیر ساختمان و یا مدیر اجرایی برج )با رعایت تشریفات فنی و اصولی ، تعمیر نموده وبا توجه به حصه هر واحد ویا مصوبه هیات مدیره ساختمان طبق فرمول قدرالسهم تعریف شده از قبل آن مجتمع ، سهم هزینه انجام شده هریک از واحدهای مستقر در کل مجتمع را تعیین و از مالکین اخذ خواهد نمود .
ایضا ماده 4 بند ب:
ب)تاسیسات قسمت های مشترک از قبیل:آب،برق،لوله کشی ها،پمپ،حرارت مرکزی، فاضلاب و....
همچنین ایضا ماده 26 و ماده 27 فصل 4 حفظ و نگاهداری وتعمیربنا
قسمتهای_مشترک_مشاعات
آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها مصوب ۱۳۴۷/۲/۸ هیات وزیران
#قانون_تملک_آپارتمان _ها_
خسارت_تعمیر_قسمتهای_مشترک_مشاعات
کدام قسمتهای ساختمان جزء مشاعات هستند؟
#مشاعات_ساختمانها
کدام قسمتهای ساختمان جزء مشاعات هستند؟
#مشاعات_ساختمانها
کدام قسمتهای ساختمان جزء مشاعات هستند؟
#مشاعات_ساختمانها
موارد مرتبط
برای این صفحه موردِ مرتبطی ثبت نشده.
