Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من
نظریهٔ مشورتی

نظر مشورتی 7/96/2516 مورخ 1396/10/20 اداره کل حقوقی قوه‌قضائیه در خصوص محدودیت استفاده از عنوان «وکیل و مشاور حقوقی» برای کارشناسان دفاتر حمایت حقوقی و قضایی ایثارگران با اصلاحات و

#حمایت_حقوقی #اداره_کل #ایثارگران #وکیل #مشاور #پروانه_وکالت #قانون_استخدامی #سپاه_پاسداران_انقلاب_اسلامی #شخص_حقوقی #ناظر #شخص_حقیقی #مقام_معظم_رهبری #قضایی #نظریه‌مشورتی #جایز #قضاییه #نظریه

استفاده كارشناسان دفاتر حمايت حقوقي وقضايي ايثارگران كه داراي پروانه وكالت دادگستري نمي باشند، از عنوان « وكيل و مشاور حقوقي » به طور عام جايز نيست. زيرا برابر ماده 12 آئين نامه اجرائي موضوع ماده 203 قانون استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مصوب 19/5/1373 مقام معظم رهبري، براي كارشناسان مذكور در رابطه با هر پرونده حكم خاصي صادر مي شود. ضمناً بندهاي الف و ب ماده 3 آئين نامه ياد شده ناظر به دفاتر ياد شده به عنوان شخص حقوقي است و نه هريك از كارشناسان اين دفاتر به عنوان شخص حقيقي. نظریه مشورتی شماره 7/96/2516 مورخ 1396/10/20 موضوع این استعلام مربوط به استفاده کارشناسان دفاتر حمایت حقوقی و قضایی ایثارگران از عنوان «وکیل و مشاور حقوقی» است. نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه بیان می‌کند که این استفاده برای کارشناسانی که پروانه وکالت دادگستری ندارند، به طور کلی مجاز نیست. این موضوع بر اساس ماده 12 آیین‌نامه اجرایی مربوط به ماده 203 قانون استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مصوب 1373/05/19 مقام معظم رهبری است که تصریح می‌کند برای کارشناسان مذکور در هر پرونده، حکم خاصی صادر می‌شود. همچنین، بندهای الف و ب ماده 3 این آیین‌نامه به دفاتر به عنوان شخص حقوقی اشاره دارد و نه به کارشناسان به عنوان اشخاص حقیقی. تاریخ نظریه: 1396/10/20 شماره نظریه: 7/96/2516 شماره پرونده: 69-89-4 نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه: استفاده کارشناسان دفاتر حمایت حقوقی وقضایی ایثارگران که دارای پروانه وکالت دادگستری نمی‌باشند، از عنوان « وکیل و مشاور حقوقی » به طور عام جایز نیست. زیرا برابر ماده 12 آئین نامه اجرائی موضوع ماده 203 قانون استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مصوب 1373/5/19 مقام معظم رهبری، برای کارشناسان مذکور در رابطه با هر پرونده حکم خاصی صادر می‌شود. ضمناً بندهای الف و ب ماده 3 آئین‌نامه یاد شده ناظر به دفاتر یاد شده به عنوان شخص حقوقی است و نه هریک از کارشناسان این دفاتر به عنوان شخص حقیقی.

موارد مرتبط

برای این صفحه موردِ مرتبطی ثبت نشده.

نظرها و یادداشت‌ها

نظرها پس از بررسی نمایش داده می‌شوند.

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین