Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من

نظر مشورتی ۷/۴۴۸۶ — ۱۳۹۰/۱۰/۲۰

هرچند مطابق ماده 286 قانون امور حسب،ی وص ّتی نامه با ی ست ی به یکی از صورت ها ی ّی سر، نبا دی در زمره عقود تشر ی فات ی به حساب آورد . بنابرا ین در فرض سؤال، وص ّتی نامه عاد ی هم قابل پذ ی رش یم باشد و در صورتّ احراز صح ت وص یت نامه دادگاه آن را تنف ذی خواهد نمود . گواه در سایر موارد مذکور در ماده 283 موصی می تواند در حضور دو نفر گواه وصیت خود را اظهار ماده 287 - حضور نماید و یکی از آن دو گواه اظهارات او را با تعیین تاریخ روز و ماه و سال و محل وقوع وصیت نوشته و موصی در ت صی و گواه ها آن را امضاء می نمایند و اگر موصی نتواند امضاء کند گواه ها این نکته را در وصیت نامه قید می کنند . و - از رأی 4196 - 25 / 12 / 1372 شعبه 33 دیوان عالی کشور : با رویّه قضایی توجّه به محتویات پرونده اوالً دلیل بر اثبات صحّت وصیّت نامه - از رأی 891 - 30 / 11 / 1369 شعبه 33 دیوان عالی کشور : پس موجود نبوده و با شهادت کاتب وصیّت نامه صحّت آن ثابت از اعتبار شهادت شهود وصیت نامه و قبول آن، تفکیک بین صدور نمی شود ... . و ذیل وصیت نامه وجهی ندارد و گواهی حصر وراثت موجب نقض منبع: «مجموعهٔ تنقیح‌شدهٔ قوانین و مقررات ثبت اسناد و املاک» — سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ۱۴۰۱؛ صفحهٔ ۴۴۸ کتاب. متن از لایهٔ متنیِ PDF خوانده شده؛ ممکن است فاصله‌گذاریِ برخی واژه‌ها نامرتب باشد.

‹ موردِ پیشین · موردِ بعد ›

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین