Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من

نظر مشورتی ۷/۶۷۶ — ۱۳۹۲/۰۴/۱۶

در فرض سؤال که حکم قطع ی مبن ی منقول باشد یا غیرمنقول، در مورد اموال غیرمنقول داش تن سابقه بر الزام به تنظ یم سند رسم ی به نفع خواهان صادر شده است با ثبتی لازم نیست بلکه به صراحت ماده 101 همان قانون،مزبور مال وصف صدور اجرائ یه ٌبه درخواست محکوم له، متنازعٌ چون ملک ف یه غیرمنقولی که سابقه ثبت ندارد، به عنوان مال محکوم ،علیه در وث یقه یم باشد عمل یات اجرا یی و صدور سند انتقال موکول به در صورتی که محکومٌ علیه در آن تصرف مالکانه داشته باشد جائز پرداخت وجه وث یقه و خارج شدن ملک از توق یف خواهد بود و و بلااشکال است . – چن انچه ٌمحکوم عل یه راساً در ا ین خصوص اقدام ننما یدٌ، محکوم له - 981 /725 / 02 / 1370 : حسب صراحت ماده 101 قانون می تواند وجوه مربوط به وث یقه را تود یع و پس از رفع توق یف از اجرای احکام مدن ی مصوّب 01 / 08 / 1356 ، توق یف ملک ی که سابقهٌ ملک نسبت به تنظ یم سند انتقال ملک اقدام شود . بد یهی استٌ ثبت ندارد به عنوان مال محکوم عل یه در صورت ی جا یز است که محکوم له م ی تواند جهت وصول وجوه پرداخت ی مربوط به وث یقه بهٌ محکومٌ عل یه در آن تصرّف مالکانه داشته باشد، بنابرا ین در مورد محکوم عل یه مراجعه نما ید . استعلام با توجه به ا ین که ملک در ت صرّف محکومٌ عل یه یم،باشد منبع: «مجموعهٔ تنقیح‌شدهٔ قوانین و مقررات ثبت اسناد و املاک» — سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ۱۴۰۱؛ صفحهٔ ۷۳۷ کتاب. متن از لایهٔ متنیِ PDF خوانده شده؛ ممکن است فاصله‌گذاریِ برخی واژه‌ها نامرتب باشد.

‹ موردِ پیشین · موردِ بعد ›

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین