نظر مشورتی ۷/۵۶۰۸ — ۱۳۷۶/۰۹/۰۸
«عمليات اجرايي بعد از اعلام برنده مزايده و تنظيم سند انتقال در دفترخانه به نام برنده مزايده خاتمه پيدا مي كند».
سؤال ـ در پرونده هاي اجراي ثبت اسناد و املاك آيا با معلوم شدن برنده مزايده عمليات اجرايي خاتمه يافته تلقي مي شود يا خير؟
نظريه اداره حقوقي
ب. ت. ب. تبصره «2»(*) ماده (34مكرر) قانون ثبت و بند «ج»(*) ماده (213) آيين نامه اجراي مفاد اسناد رسمي بعد از اعلام برنده مزايده و تنظيم سند انتقال در دفترخانه به نام برنده مزايده عمليات اجرايي خاتمه يافته تلقي مي شود.
*-تبصره 2 ماده 34 مكرر قانون ثبت:
عمليات اجرايي با صدور سند انتقال يا تحويل مال منقول يا پرداخت طلب بستانكار و اجراي تعهد بدهكار مختومه خواهد بود در صورتيكه مال از طريق حراج به فروش برسد ختم عمليات اجرايي تاريخ تنظيم صورتمجلس حراج مي باشد.
*-بند «ج» ماده 213 آيين نامه اجراي مفاد اسناد رسمي:
ج - تنظيم سند انتقال پس از مدت مذكور در ماده 34 مكرر قانون ثبت.
منبع: «مجموعهٔ تنقیحشدهٔ قوانین و مقررات ثبت اسناد و املاک» — سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ۱۴۰۱؛ صفحهٔ ۱۴۷ کتاب. متن از لایهٔ متنیِ PDF خوانده شده؛ ممکن است فاصلهگذاریِ برخی واژهها نامرتب باشد.
