دکترین
آیا در صورت بودن مادر
آیا در صورت بودن مادر، ولی قهری می تواند برای پس از فوت خود جهت سرپرستی محجور وصی تعیین کند؟ اولا: به دلالت <a class="artref" href="/ماده/ماده-1189-a_0815110236849">ماده ۱۱۸۹ قانون مدنی</a> هیچ یک از پدر و جد پدری نمی تواند با حیات دیگری برای مولی علیه خود وصی تعیین کند.
ثانیاً بر فرض عدم حیات اولیای قهری و حیات مادر و تعیین وصی از جانب ولی قهری، مشکلی ایجاد نمی کند و حضانت محجور به موجب مواد ۱۱۷۱ و ۱۳۷۲ قانون مدنی و ماده ۴۳ قانون حمایت خانواده بر عهده مادر است و اداره اموال و روابط قراردادی با وصی منصوب از ناحیه ولی قهری میباشد، زیرا حضانت متفاوت از سرپرستی است.
موادِ قانونیِ مستند در این صفحه 1
موارد مرتبط 6
آرای مرتبط 3
-
رأی وحدت رویه
هماستناد
رای وحدت رویه شماره 1536 مورخ 1338/03/03 هیات عمومی دیوان عالی کشور | نقد حقوقی بر رأی دادگاه کرمان در خصوص تنفیذ وصیتنامه: بررسی تخلفات قانونی و عدم انطباق با موازین حقوقی
ماده 1189 قانون مدنی
-
رأی
هماستناد
رأی وحدت رویه شماره 1536 دیوان عالی کشور در خصوص تنفیذ وصیتنامه
با اصلاحات و الحاقات بعدی
ماده 1189 قانون مدنی هیچ یک از پدر و جد پدری نمی تواند با حیات دیگری برای م
-
رأی وحدت رویه
هماستناد
رای وحدت رویه شماره ۱۵۳۶ دیوان عالی کشور در خصوص تنفیذ وصیتنامه
ماده 1189 قانون مدنی هیچ یک از پدر و جد پدری نمی تواند با حیات دیگری برای م
مواد مرتبط 1
-
استناد
از این صفحه
ماده 1189 — قانون مدنی
ماده 1189 قانون مدنی هیچ یک از پدر و جد پدری نمی تواند با حیات دیگری برای م
دکترین 2
-
مقاله
هماستناد
دادگاه صالح — پس از انعزال وصی تکلیف سرپرستی محجور
ماده 1189 قانون مدنی هیچ یک از پدر و جد پدری نمی تواند با حیات دیگری برای م
-
مقاله
هماستناد
آیا در صورت بودن مادر
ماده 1189 قانون مدنی هیچ یک از پدر و جد پدری نمی تواند با حیات دیگری برای م
فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمیشود.
