Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من

انطباق دقیق این متن با متن رسمی هنوز به‌طور ۱۰۰٪ کنترل نشده.

⚠ احتیاط: 1 واژهٔ ناخوانا با «...» جایگزین شد. مورد بحث پس از انحلال قرارداد مشارکت در ساخت مابین مالک و سازنده مالک خود رأساً به قرارداد پیش فروش و تعهدات مالکی که سهام خود را پیش فروش کرده وارد نمی آورد. لذا مشاهده شده است پیش خریداران بعضاً جهت خروج از بن بست با مالک ملک مصالحه می نمایند، مثل خرید زمین توسط پیش ... از مالک یا خرید سهام پیش خریداران توسط مالک -۴- اگر ساختمان هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته و صرفاً یک زمین خالی باشد، با فرض حالت فوق، تکلیف پیش خریداران و مالک زمین چیست؟ آیا خریداران در عرصه شریک مشاعی مالک زمین میشوند یا قرارداد آنها با پیش فروشنده باطل خواهد شد؟ پاسخ: اگر ساختمان حتی هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته باشد، پیش خریداران با مالک زمین شریک مشاعی به نسبت حصه خود قلمداد میشوند، زیرا به محض انعقاد قرارداد پیش فروش پیش خریدار مالک سهم خود از عرصه خواهد شد و فسخ بعدی قرارداد مشارکت خدشه ای به قرارداد پیش فروش وارد نخواهد آورد. اما اگر قرارداد پیش فروش توسط پیش خریدار فسخ شده باشد به دلیل خیار تخلف از شرط فعل از آنجا که اثر فسخ جابه جایی عوضین است ب. ت. ب. تورم موجود در کشور باعث متضرر شدن پیش خریدار خواهد شد. بنابراین کسی که مسبب اصلی وضع موجود است باید تمام خسارات را به صورت کامل بپردازد اصل جبران کامل زیان بر همین مبنا ماده ۸ و تبصره آن از قانون پیش فروش ساختمان در صورت تخلف پیش فروشنده و فسخ قرارداد بیان داشته درباره خسارت وارده به پیش خریدار اگر بین طرفین مصالحه نشود پیش فروشنده باید مبالغ پرداختی را براساس قیمت روز بنا به همراه سایر خسارات به پیش خریدار مسترد کند. بنابراین دادگاه در این فرض باید به کارشناس دستور دهد قیمت روز ملک را چه ساخته شده و یا نشده باشد با در نظر داشتن میزان و تناسب پرداختی های پیش خریدار ارزیابی نماید. برای مثال اگر پیش خریدار ۵۰ مبلغ قرارداد را پرداخت کرده باشد پیش فروشنده پس از فسخ قرارداد باید قیمت روز ۵۰ ملک موضوع قرارداد را به پیش خریدار پرداخت نماید. این ماده به جهت حمایت بیشتر از پیش خریداران تقنین یافته است. اگر جزئی از تعهد پیش فروشنده باقی باشد، براساس ماده ۱۴ رفتار میشود یعنی اگر کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی مانده باشد، پیش خریدار میتواند آن را تکمیل کند.

موارد مرتبط

برای این صفحه موردِ مرتبطی ثبت نشده.

نظرها و یادداشت‌ها

نظرها پس از بررسی نمایش داده می‌شوند.

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین