Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من
استعلام : نظر به مفاد <a class="artref" href="/ماده/ماده-67-a_081511029643">ماده 67 قانون تأمين اجتماعي</a> كه مقرر مي‌دارد: «بيمه شده زن يا همسر بيمه شده مرد در صورتي كه ظرف يك سال قبل از زايمان سابقه پرداخت حق بيمه شصت روز را داشته باشد، مي‌تواند به شرط عدم اشتغال به كار از كمك بارداري استفاده نمايد ...»، بند 2 بخشنامه شماره 200/93/5271 مورخ 1393/4/17 معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور با اين مضمون كه «در خصوص پرداخت غرامت دستمزد ايام بارداري و بيماري كاركنان رسمي و ثابت دستگاه‌هاي اجرايي كه مشترك صندوق تأمين اجتماعي مي‌باشند، ب. ت. ب. تبصره 3 ماده 84 قانون مديريت خدمات كشوري و با ملاحظه مفاد نامه شماره 5000/91/1120 مورخ 1391/4/3 معاونت فني و درآمد صندوق تأمين اجتماعي، پرداخت حقوق و فوق‌العاده‌هاي ايام بارداري و بيماري كاركنان مذكور با رعايت مقررات مربوط به عهده دستگاه اجرايي ذي‌ربط مي‌باشد.» و با عنايت به ماده 17 قانون حمايت از خانواده و جواني جمعيت، خواهشمند است در خصوص استحقاق برخورداري از مرخصي زايمان بانوان كارمند رسمي و ايضاً كارمندان پيماني يا قراردادي جديدالاستخدام مشترك صندوق تأمين اجتماعي و يا بازنشستگي كشوري كه تاريخ تولد فرزند ايشان قبل از تاريخ استخدام مي‌باشد، اعلام نظر نماييد. نظريه مشورتي اداره كل حقوقي قوه قضاييه : ب. ت. ب. ماده 17 قانون حمايت از خانواده و جواني جمعيت مصوب 1400 كه به منظور حمايت از فرزندان بانوان شاغل و ايجاد فراغت كاركنان ذي‌ربط جهت رسيدگي به امور تربيتي و شخصي مربوط به زايمان وضع شده است، اقتضاي حصول هدف مزبور شمول مقررات يادشده نسبت به كليه بانواني است كه در وضعيت زايمان و حمايت‌هاي قانوني ناشي از آن قرار دارند و لذا در فرضي كه كارمند زن قبل از استخدام زايمان نموده باشد و سپس استخدام شود، مادام كه مدت مرخصي مقرر قانوني از تاريخ زايمان تا استخدام منقضي نشده باشد، كارمند مزبور نسبت به مدت باقي مانده از تاريخ استخدام استحقاق برخورداري از مرخصي يادشده را خواهد داشت. نظریه مشورتی شماره 7/1402/378 مورخ 1402/08/17 موضوع استعلام مربوط به استحقاق بانوان کارمند رسمی، پیمانی و قراردادی جدیدالاستخدام در خصوص مرخصی زایمان و حمایت‌های قانونی مرتبط با آن است. بر اساس <a class="artref" href="/ماده/ماده-67-a_6535815309968">ماده 67 قانون تامین اجتماعی</a> و بند 2 بخشنامه شماره 25271/93/00، مسئولیت ارائه کمک بارداری و پرداخت حقوق ایام بارداری بر عهده دستگاه‌های اجرایی است. همچنین، طبق ماده 17 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب 1400، اگر کارمند زن پیش از استخدام زایمان کرده باشد، تا زمانی که مدت مرخصی قانونی از تاریخ زایمان تا استخدام به پایان نرسیده باشد، وی حق استفاده از مرخصی زایمان را خواهد داشت. بنابراین، بانوان کارمند جدیدالاستخدام که تاریخ تولد فرزندشان قبل از تاریخ استخدام است، در صورت رعایت شرایط، می‌توانند از مرخصی زایمان بهره‌مند شوند. تاریخ نظریه: 1402/08/17 شماره نظریه: 7/1402/378 شماره پرونده: 1402-69-378ع نظر به مفاد <a class="artref" href="/ماده/ماده-67-a_6535815309968">ماده 67 قانون تامین اجتماعی</a> که مقرر می‌دارد: «بیمه شده زن یا همسر بیمه شده مرد در صورتی که ظرف یک سال قبل از زایمان سابقه پرداخت حق بیمه شصت روز را داشته باشد، می‌تواند به شرط عدم اشتغال به کار از کمک بارداری استفاده نماید...»، بند 2 بخشنامه شماره 200/93/5271 مورخ 1393/4/17 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور با این مضمون که «در خصوص پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری و بیماری کارکنان رسمی و ثابت دستگاه‌های اجرایی که مشترک صندوق تامین اجتماعی می‌باشند، ب. ت. ب. تبصره 3 ماده 84 قانون مدیریت خدمات کشوری و با ملاحظه مفاد نامه شماره 501120/91/00 مورخ 1391/4/3 معاونت فنی و درآمد صندوق تامین اجتماعی، پرداخت حقوق و فوق‌العاده‌های ایام بارداری و بیماری کارکنان مذکور ب. ر. م. مربوط به عهده دستگاه اجرایی ذی‌ربط م. ب..» و با عنایت به ماده 17 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، خواهشمند است در خصوص استحقاق برخورداری از مرخصی زایمان بانوان کارمند رسمی و ایضاً کارمندان پیمانی یا قراردادی جدیدالاستخدام مشترک صندوق تامین اجتماعی و یا بازنشستگی کشوری که تاریخ تولد فرزند ایشان قبل از تاریخ استخدام می‌باشد، اعلام نظر نمایید.

موادِ قانونیِ مستند در این صفحه 2

موارد مرتبط 30

آرای مرتبط 25

نظریات مشورتی 4

مواد مرتبط 1

فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمی‌شود.

نظرها و یادداشت‌ها

نظرها پس از بررسی نمایش داده می‌شوند.

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین