Ailexa — هوش مصنوعی + قانون home صفحه اصلی (کلاسیک)
حوزهٔ جستجوی شما حدوداً در چه زمینه‌ای است:
در جست‌جوی چه هستید؟ بعد از انتخابِ آنچه می‌خواهید، در کادرِ جستجوی بالا موضوع را بنویسید و «بگرد» را بزنید. کانال تلگرام پادکست‌ها و تدریس‌هاصفحهٔ من

انطباق دقیق این متن با متن رسمی هنوز به‌طور ۱۰۰٪ کنترل نشده.

بررسی قابلیت تملک اموال غیر منقول توسط افراد دو تابعیتی خ. م.: در نشست قضایی که در تاریخ 3 اسفند 1396 در استان همدان برگزار شد، موضوع بررسی امکان تملک اموال غیرمنقول توسط افراد دو تابعیتی مورد بحث قرار گرفت. پرسش اصلی این بود که آیا افراد دو تابعیتی می‌توانند در ایران مالک اموال غیرمنقول شوند. نظر هیات عالی بر این اساس بود که اخذ تابعیت مضاعف خارجی توسط اتباع ایرانی، مانع مالکیت آنان بر اموال غیرمنقول در ایران نمی‌شود و این افراد از تمامی حقوق مشابه سایر اتباع ایرانی برخوردارند. نظر اکثریت بر اساس <a class="artref" href="/ماده/ماده-989-a_0815110236643">ماده 989 قانون مدنی</a> و آیین‌نامه‌های مصوب سال‌های 1328 و 1374 تاکید داشت که تابعیت مضاعف، مانع تملک اموال غیرمنقول در ایران نیست. در مقابل، نظر اقلیت بر اساس مواد 976 و 989 قانون مدنی تصریح کرد که یک فرد ایرانی با تابعیت مضاعف نمی‌تواند مالک اموال غیرمنقول در ایران شود. صورتجلسه نشست قضایی تاریخ برگزاری: 1396/12/03 برگزار شده توسط: استان همدان/ شهر نهاوند موضوع بررسی قابلیت تملک اموال غیر منقول توسط افراد دو تابعیتی پرسش آیا افراد دو تابعیتی (دارای تابعیت مضاعف) می‌توانند مالک اموال غیرمنقول در ایران شوند؟ نظر هیات عالی تحصیل تابعیت مضاعف خارجی از سوی اتباع ایرانی، نافی مالکیت آنان بر اموال غیرمنقول در ایران نمی‌باشد و به دلیل ایرانی بودن از کلیه حقوق متصوره برای سایر اتباع ایرانی که صرفاً تابعیت ایران را دارند، برخوردار می‌باشند؛ لذا نظریه اکثریت مورد تائید است. نظر اکثریت مطابق مفهوم موافق <a class="artref" href="/ماده/ماده-989-a_0815110236643">ماده 989 قانون مدنی</a>، مفهوم ماده 1 آیین‌نامه استملاک اتباع خارجه مصوب 1328هیات وزیران و نیز ماده 1 آیین‌نامه چگونگی تملک املاک غیرمنقول توسط اتباع خارجی غیر مقیم در جمهوری اسلامی ایران مصوب 1374/09/19هیات وزیران، تحصیل تابعیت کشور خارجی در عین حال از سوی اتباع ایرانی (دارای تابعیت مضاعف) نافی مالکیت بر اموال غیرمنقول در ایران نمی‌باشد. نظر اقلیت بر اساس مواد 976 و 989 از قانون مدنی فرد ایرانی در صورت داشتن تابعیت مضاعف درهرحال نمی‌تواند مالک اموال غیرمنقول در ایران گردد.

موادِ قانونیِ مستند در این صفحه 1

موارد مرتبط 107

آرای مرتبط 29

نظریات مشورتی 26

نشست‌های قضایی 1

مواد مرتبط 3

مقرراتِ مرتبط 12

دکترین 30

نکته‌های مرتبط 6

فقط پیوندهایی که متنشان در بانک است، با شاهد از خودِ متن — نه شباهتِ آماری. عنوانِ بدونِ متن ساخته نمی‌شود.

نظرها و یادداشت‌ها

نظرها پس از بررسی نمایش داده می‌شوند.

Designed & Developed by Hamed Rostami, Eng. & Attorney — © All Rights Reserved حامد رستمی، مهندس و وکیل دادگستری حقوق، با نگاهِ هوش مصنوعی و الگوریتم اینستاگرام تلگرام لینکدین